Šiaurės Haiku

Šaldytos žuvies pristatymas į namus Vilniuje

Naujienlaiškis 2019.09.03

Šiaurės Haiku žuvies naujienos ir receptai

Žiūrėti laišką naršyklėje

Sveiki žuvies mėgėjai,

Laivu iš Norvegijos pasipildė žuvų atsargos. Vėl yra silkės filė ir nelukštentų krevečių, turinčių daugiau skonio.

Užsisakyti galima naudodajant Šiaurės haiku užsakymo formą. Šiuo metu preliminarus užsakymo patvirtinimas Jūsų e-pašto nepasieks, google add-ons problemos :(

Pristatymas Vilniuje
Užsakymus pristatynėsiu iki rugsėjo 20 dienos, tada pertrauka iki naujo didelio krovinio lapkričio viduryje.

Pristatymas Kaune
Kauniečiams užsakytą žuvį vešiu rugsėjo 16-19. Patikslinsiu vėliau.

Jei kyla klausimų skambinkite tel.865947496.
Naujienos pasiesks asmeniškai, užsiprenumeravus naujienlaiškį Šiaurės haiku.

Žuvis užšaldyta iki -22-25 Co iki užsakovo vežama supakuota 5-sluoksnėje kartono dėžėje ir termoizoliaciniame konteineryje. Tagi, dar ir po to, kambario temperatūroje neatšilus išbus porą valandų. Žuvis sužvejota profesionalių Norvegijos žvejų šiaurės rytų Atlante. Žuvis dorojama, pakuojama ir šaldoma tiesiog laive, tai garantuoja kokybę.

Užsakymo kiekis:
Mažiausias bendras pristatomų žuvų kiekis – 3kg.Vilnius, Kaunas - 5kg (nuotolis :()
Pristatymas:
Vilniuje - užsakymą pristatysiu tiesiai į namus ar darbo vietą per 4-7 dienas
Kaune - rugsėjo 16-19. Patikslinsiu vėliau
Atsiskaitymas:
Atsiskaityti galima grynais arba kortele pristatymo metu.

Artūras

Užsisakyti žuvies

Rudens receptas


Žuvies, ryžių ir cukinijos apkepas (4 - 5 asmenims)

Patiekalui reikės

  • Menkės, Saidos ar Polako filė ~1 kg

  • ryžių stiklinės - 200 g

  • tarkuotos cukinijos ~700 g

  • kiaušinių - 2 vnt

  • tarkuoto kieto sūrio (tinka Džiugas) - 100 g

  • alyvuogių aliejaus ~ 100ml

  • kubelio ekologiško daržovių sultinio

  • druskos, juodųjų pipirų, krapų

Į kepimo indą su dangčiu supilkite stiklinę ryžių.
Stiklinėje karšto vandens ištirpinkite sutinio kubelį, druską, sudėkite pipirus ir supilkite į kepimo indą ant ryžių.
Cukiniją perpjaukite išilgai, išvalykite sėklas ir sutarkuokite per rūpią tarką. Sudėkite į indą.
Atšildytą žuvies filė nuplaukite ir supjaustykite į vieno kasnio gabaliukus. Sudėkite į indą.
Išplaktite kiaušinius ir sudėkite tarkuotą sūrį. Masę supilkite į indą.
Viską sumaišykite ir užpilkite alyvuogių aliejaus.

Kepkite orkaitėje, uždengtą 180C apie 50-60 min.

Parasta ir laibai skanu :)

Užsisakyti žuvies

Naujienlaiškis 2019-04-15

Šiaurės Haiku žuvies naujienos ir receptai

Žiūrėti laišką naršyklėje


Sveiki žuvies mėgėjai,
 

Trumpai apie žuvies pristatymą. Velykoms žuvį Vilniuje vežiosiu iki ketvirtadienio vakaro (t.y. balandžio 18d.). Po Velykų, pristatinėsiu žuvį iki gegužės 6d.

Tada nauja siunta planuojama Joninėms.

 


Naujas išbandytas receptas 
Hekas balto vyno padaže su šparaginėm pupelėm ar smidrais ir žaliais žirneliais
(4 asmenims)


Heko mėsos konsistencija tanki ir todėl jį ruošiant su padažiais pagaminame labai skanius patiekalus.

Patiekalui reikės

  • 800 g heko filė

  • 200 ml balto sauso stalo vyno (kuo paprastesnio t.y. nerūšinio)

  • 200 ml daržovių sultinio

  • 300-400g jaunų šparaginių pupelių anksčių arba smidrų

  • 300-400 g šaldytų žaliųjų žirnelių 

  • 1 svogūno

  • 1 valgomo šaukšto miltų

  • poros v. šaukštų sviesto

  • druskos, pipirų

Atšildytą heko filė nusausinkite, pabastykite druska ir pipirais. Leiskite druskai susigerti, tada supjaustykite į 4-5 cm gabaliukus ir apkepkite keptuvėje su sviestu.

Kitoje keptuvėje, svieste pakepinkite supjaustytą svogūną, įdėkite šaukštą miltų ir išmaišykite, pamažu supilkite vyną. Kai padažas sutirštėja, supilkite daržovių sultinį.

Į gautą padažą sudėkite apkeptą heką. Šparagines pupeles ar smidrus apvirkite, žaliuosius žirnelius atitirpinkite ir viską sudėkite ant heko su padažu.

Viską pakaitinkite 10-15min uždengtoje keptuvėje.

Skanaus! 

 

20190410_194240.jpg

Visą asortimentą rasite ir užsisakyti galite naudodami Šiaurės Haiku užsakymo formą. 
Jei kyla klausimų skambinkite tel. 865947496.
Naujienos pasiesks asmeniškai, užsiprenumeravus naujienlaiškį.

Žuvis sužvejota profesionalių Norvegijos žvejų šiaurės rytų Atlante. Dorojama, pakuojama ir šaldoma -22-25 Co tiesiog laive, tai garantuoja kokybę. Iki užsakovo vežama supakuota 5-sluoksnėje kartono dėžėje ir termoizoliaciniame konteineryje. Kambario temperatūroje neatšilus išbus porą valandų.

Užsakymo kiekis:
Mažiausias bendras pristatomų žuvų kiekis Vilniuje – 3kg 

Pristatymas:
Vilniuje užsakymą pristatysiu tiesiai į namus ar darbo vietą per 3-7 darbo dienas. Pristatymo greitis priklauso nuo užsakymų gausos.


Atsiskaitymas:
Atsiskaityti galima grynais arba kortele pristatymo metu.
 

Užsisakyti žuvies

Naujienlaiškis 2019-01-11

Šiaurės Haiku žuvies naujienos ir receptai

Žiūrėti laišką naršyklėje

Sveiki žuvies mėgėjai,
Kiek teko girdėti iš norvegų žvejų, dėl atšilimo pokyčių, žuvys kraustosi vis toliau į šiaurę, ne dėl to kad joms per karšta :). Žuvų gyvenimo ritmas tai migracija iš geros "ganyklos" kur gausu maisto į puikias vietas neršti. Prie šių žuvų ritmų taikosi ir žvejai, kurie juda paskui žuvis. Atlantinių menkių didžioji žvejyba prasideda kai vasario mėnesį, iš puikiausių "ganyklų" šiaurėje, Barenco jūroje, menkės pradeda leistis žemyn į nerštavietes. Viena tokių įžymių vietų - Lofoteno salos, kur ir prieš 1000 metų, sezono metu susirinkdavo iki 30.000 žvejų iš visų Norvegijos regionų. Vasario mėnesį iš Barenco jūros atplaukusi atlantinė Menkė turi ir savo vardą SKREI. Kai dar nebuvo modernių šaldymo technologijų, pagrindinis sugautos Menkės konservavimas buvo džiovinimas. Lofotene idealios gamtinės salygos džiovinti žuvį: pastovus gana sausas, druskų prisotintas brizas ir musių nebuvimas, žuvis buvo džiovinama atvirai. Tradiciniu būdu dalis žuvies džiovinama ir šiandien. Džiovinta menkė vadinama Bakalao, vardas duotas ispanų, nes jie buvo pagrindiniai pirkliai atplaukiantys iki pat Norvegijos šiaurės supirkti geriausios džiovintos Menkės ir patamsinę vakarinės pakrantės norvegų odą ir plaukus :). Įdomus tradicinis norvegų kūčių patiekalas "lutefisk", tai ilgai laikyta šarme žuvies filė, išvirta primena drebučius. Šios žuvies galima nusipirkti bet kuriame prekybos centre, bet pirmą kartą valgant, didelį susižavėjimą sunku pajusti :).
Silkių pagrindiniai gaudymo sezonai: lapkričio mėnuo ir vasario mėnuo, kai silkės taip pat patraukia iš šiaurės. Riebiausios silkės gaudomos lapkričio mėnesį. 
Grenlandijos Otai gaudomi netoli Grenlandijos krantų ir ne visais metų laikais.

Trupai apie tiekimą. Nauja siunta planuojama pačioje kovo pradžioje. Dabar žuvies liko nedaug ir ją pristatinėsiu iki sausio 21 d. Kokios žuvies dar liko galite sužinoti ir užsisakyti Šiaurės haiku tinklalapyje 
Naujienos pasieks asmeniškai, užsiprenumeravus naujienlaiškį Šiaurės haiku
Užuominų, ka pasigaminti  iš įvairios žuvies, galite rasti Receptų skyrelyje, kur galite palikti ir savo komentarus.

Žuvis užšaldyta iki -22-25 Co iki užsakovo vežama supakuota 5-sluoksnėje kartono dėžėje ir termoizoliaciniame konteineryje. Tagi, dar ir po to, kambario temperatūroje neatšilus išbus porą valandų. Žuvis sužvejota profesionalių Norvegijos žvejų šiaurės rytų Atlante. Žuvis dorojama, pakuojama ir šaldoma tiesiog laive, tai garantuoja kokybę.

Užsakymo kiekis:
Vilnius - 3 kg, Kaunas - 5kg (į Kauną vykstu susirinkus užsakymams, kartą per mėnesį)
Pristatymas:
Užsakymą pristatysiu tiesiai į namus ar darbo ar kitą sutartą vietą
Atsiskaitymas:
Atsiskaityti galima grynais arba kortele pristatymo metu.

Artūras

Užsisakyti žuvies

Atsisakyti naujienlaiškio    Atnaujinti prenumeratos parinktis

Kaip užsakyti žuvies? 
Naudodamiesi užsakymo forma Šiaurės haiku
Rašydami:  noriuzuvies@siaureshaiku.lt
Skambindami: +370 659 47496

Menkės džiovinimas Lofotene

bakalao.jpg

Naujienlaiškis 2018-08-26

Šiaurės Haiku žuvies naujienos ir receptai

Žiūrėti laišką naršyklėje

Sveiki žuvies mėgėjai,
Skubu pasidalinti receptu skanaus padažo, kurio pagrindinė sudedamoji dalis - kaukazinės slyvaitės kaip tik sunoko.
Kaukazinės slyvaitės gerai dera kasmet, bet šiemet jų ypač daug ir sunoko matydamos tikrai daug saulės.
Pati padažo įdėja, tai garsaus gruziniško Tkemali, kurį kiekviena gruzinė gamina subtiliai skirtingą. Tačiau guziniškas Tkemalis tikrai aitrus, stiprus gal dėl pačių žolelių intesyvumo to klimato šalyje.
Lietuviškas gavosi toks puikus ir subtilus, kad taip skanu su žuvimi tiek riebia, tiek balta ir be abejo tradiciškai su visokiais būdais ruošta mėsą ir net su virtais ryžiais, humusu.

  • 1-1,3 kg (~2litrai) kaukazinių slyvaičių,
  • 1-3 galvutė česnako (pagal česnako stiprumą ir jo toleravimą),
  • 2 a.š. druskos
  • 3 v.š. cukraus
  • 1-3 aštrūs čili pipiriukai
  • kalendros, krapų, bazilikų, raudonėlio ir kitų mėgstamų žolių. Viso ~200gr.

Kaukazines slyvutes nuplaukite, užpilkite ~0,5 vandens ir virkite, kol jos suminkštės ir pradės atskirinėti nuo kauliukų. Pravėsusias slyvaites pertrinti sietuve (didesnėmis skylutėmis) įstatytame į kitą indą, kad atsiskirtų kauliukai.
Į slyvaičių košę dėkite susmulkintas Žoles, česnaką ir čili pipirą druską, cukrų. Viską užvirinkite ir padažą supilstykite į iškaitintus stiklainiu, užsukite steriliais dangteliais. Skanaus :)
 

Užsisakyti žuvies

Atsisakyti naujienlaiškio    Atnaujinti prenumeratos parinktis

Kaip užsakyti žuvies? 
Naudodamiesi užsakymo forma Šiaurės haiku
Rašydami:  noriuzuvies@siaureshaiku.lt
Skambindami: +370 659 47496

 

Naujienlaiškis 2018-08-12

Sveiki žuvies mėgėjai,
Gaminant gerą žuvies patiekalą reikia: žuvies, druskos ir... juodųjų pipirų. Man šios vasaros topas - pipirai.  Žmogus, kurį sutikau pasiūlė paragauti pipirų :):) ir pasakė:"kai paragausi šiuos iš Borneo salos, suprasi kas yra geri pipirai. Labiausiai džiaugiuosi pats atradęs ir galintis pasidalinti su kitais tokiais puikiais prieskoniais. Baltieji pipirai tai tie patys juodieji tik be viršutinės juodos plėvelės.Man baltieji pipirai truputį švelnesni (nors nurodo literatūroje kad jie aštresni), bet mažiau aromatingi. Malūnėliai kol kas keliauja, tai pakavimas bus paprastas po 50gr. maišelyje. 
Baltieji Otai (Hippoglossus hippoglossus), paltusas, tikrasis Otas, kuris neriebus, lyginant su Grenlandijos Otu. Žuvys supjaustytos į ~2kg gabalus,  
Hekas - filė, pjaustiniais ir nepjaustytas (iš tikro tai perpjautas į dvi dalis, patogesniam laikymui). 
Atlanto Menkės filė su oda ir be odos, puiki Juodataškės ir Saidos filė. Oda - gurmaniška dalis, reikia tik gerai ją suskrudinti. Tai lengva, kepat ant keptuvės, jei orkaitėje - guldykite oda ant dugno. Jei nemėgstate odos, kepkite orkaitėje oda į viršų ir iškepus nulupkite. 
Ešerių, skumbrių, silkių, vilkžuvių receptų paieškokite Šiaurės Haiku receptuose www.šiaurėshaiku.lt/receptai/
Krevetės - vasaros patiekalas, paruoštos valgyti. 
Visą asortimentą rasite ir užsisakyti galite naudodami Šiaurės haiku užsakymo formą. Jei kyla klausimų skambinkite tel.865947496.
Naujienos pasiesks asmeniškai, užsiprenumeravus naujienlaiškį Šiaurės haiku

Žuvis užšaldyta iki -22-25 Co iki užsakovo vežama supakuota 5-sluoksnėje kartono dėžėje ir termoizoliaciniame konteineryje. Tagi, dar ir po to, kambario temperatūroje neatšilus išbus porą valandų. Žuvis sužvejota profesionalių Norvegijos žvejų šiaurės rytų Atlante. Žuvis dorojama, pakuojama ir šaldoma tiesiog laive, tai garantuoja kokybę.

Užsakymo kiekis:
Mažiausias bendras pristatomų žuvų kiekis – 3kg.Vilnius, Kaunas - 5kg (nuotolis :()
Pristatymas:
Vilniuje užsakymą pristatysiu tiesiai į namus ar darbo vietą per 2-3 darbo dienas, 
Atsiskaitymas:
Atsiskaityti galima grynais arba kortele pristatymo metu.

Artūras

Užsisakyti žuvies

ŽUVIES FILĖ ir KREVETĖS

Krevetės lukštentos, virtos, šaldytos 15,70 €/kg fasuotos po 1 kg
Atlanto menkė. Filė be odos (dydis: 400-900g/file) 13,80 Eur/kg
Atlanto menkė. Filė su oda (dydis: 400-900g/file) 13,50 Eur/kg
Ledjūrio menkė-SAIDA
 Filė be odos (dydis: 400-900g/file) 9,50 Eur/kg
Juodataškė menkė
. Filė su oda (dydis: 400-900g/file) 11,40 Eur/kg 
Heko Filė be odos (dydis: 400 +/file) 11,00 Eur/kg
Atlanto silkė. Filė su oda be pagrindinių kaulų (dydis~180gr/vnt) 6,50 Eur/kg fasuota po 1kg
Visų žuvų filė patogu užsakinėti kilogramais, filė nelaužomos, kiekvienos rūšies min.kiekis1kg  

ŽUVYS SU ODA IR KAULU

Baltasis Otas (neriebus). Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:~2kg/gabalas) 14,00 Eur/kg 
Grenlandijos Otas (riebus). Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:1-2kg/vnt) 12,30 Eur/kg geriausiai užsakinėti vienetais
Hekas. Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:1,3kg ir +/vnt) 7,40 Eur/kg 
geriausiai užsakinėti vienetais
Skumbrė. Nedorota (dydis 400-600g/vnt) 6,30 Eur/kg  užsakinėti vienetais (min.2 vnt)
Jūros ešerys. Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:0,3-0,5kg/vnt) 8,20 Eur/kg užsakinėti nurodant vienetus
Atlanto silkė - neskrosta (dydis:300gr/vnt) 4,20 Eur/kg užsakinėti nurodant vienetus 

ŽUVŲ PJAUSTINIAI

Žuvis su oda ir kaulu supjaustyta į 2-3cm storio ripkas.
Jūrų lydeka – Hekas. pjaustiniai su oda ir kaulu  (dydis: 100-200 g/vnt) 7,70 Eur/kg min.kiekis1kg
Vilkžuvės pjaustiniai su oda ir kaulu  (dydis: 100-200 g/vnt) 6,90 Eur/kg min.kiekis1kg
PRIESKONIAI:
Juodieji pipirai iš Borneo salos (2017m. derlius) 50g.-5,00Eur
Baltieji pipirai iš Borneo salos (2017m. derlius) 50g.-5,50Eur
RAGAUTOJO RINKINIAI:

Ragautojo rinkinys Mini. Visų turimų žuvų po ~0,5kg (otas min. 1kg, silkė 1kg). Kaina pagal susidariusi faktinį svorį, apytikriai 40-60 €

Ragautojo rinkinys Maxi.  Visų turimų žuvų po ~1kg (otas min. 1kg, silkė 1kg). Kaina pagal susidariusi faktinį svorį, apytikriai 80-90 €

Užsisakyti žuvies

Atsisakyti naujienlaiškio    Atnaujinti prenumeratos parinktis

Kaip užsakyti žuvies? 
Naudodamiesi užsakymo forma Šiaurės haiku
Rašydami:  noriuzuvies@siaureshaiku.lt
Skambindami: +370 659 47496

Naujienlaiškis 2018-04-26

Sveiki žuvies mėgėjai,
Pasipildyta nauju kroviniu, kuriame yra puikios Heko filė. Žuvį tieksiu iki gegužės 9 d., po to pertrauka iki birželio vidurio. Vieną dieną skirsiu Kauno žuvies mėgėjams.
Hekas (lot. Meruccius Merluccius) lietuviškai jūrinė lydeka,  Heko mėsos skonis ir  strūktūra leidžia pasigaminti įvairesnius patiekalus daugiau žiūr. Receptai 
Grilio sezonas prasidėjo ir labiausiai tinkamos kepti ant grotelių riebios žuvys ir su oda: Grenlandijos otas, baltasis otas, ešeriai, skumbrės, neišdarinėta silkė. Neišdarinėtą silkę reikėtų prieš kepant tik nuplauti apiberti druską ir smulkiai maltais pipirais. Iškepus atvėsinti ir tada atsiskleidžia visi skoniai. Išdarinėjant silkę daugiau prarandama nei gaunama :). Ant grotelių keptos žuvys skaniausios su šviežių daržovių salotomis ir savos gamybos padažu
Alyvuogių aliejus
Garstyčios Dijon
Sojos padažas (geriau sumažintu druskos kiekiu) 
Balzamikas arba ciltrinos sultys
Medus arba rudas cukrus
Sezamo pasta (Tahini)
Ruošimas: bazė – alyvuogių aliejus, o visą kitą dedame pagal asmeninį skonį. Sumaišom su blenderiu (smulkintuvu-trintuve). Tahini dedame pačioje pabaigoje ir po nedaug 0,5-1 šaukštą, nes jis labai kietina visą padažą, bet suteikia labai pikantišką skonį
Baltieji Otai (Hippoglossus hippoglossus), paltusas, tikrasis Otas, kuris neriebus, lyginant su Grenlandijos Otu.Jie įvairių dydžių nuo 1 iki 3kg,
Nepjautytas Hekas (be galvos, be vidurių, 3kg žuvis, padalinta į dvi po 1,5kg dalis) Nepjaustyto Heko 1,5 kg puikiai tinka 4-5 draugų kompanijai išsikepti orkaitėje visą ir išjungus apipilti liesa grietine ar jogurtu su šviežiais krapais ir dar palaikyti 10 min. Kepant žuvį su kaulu ir oda - daugiau skonio, o kaulų Hekas ne ką ir teturi, tik stuburkaulį. 
Krevetės. Krevetės žvejotos Šiaurės Atlante, virtos lukštentos užšaldytos ir supakuotos Norvegijoje.  Šaltųjų vandenų krevetės nėra stambios, bet skonio turi tikrai daug. Atšildymas ant popierinio rankšluoščio tunka 30-40 min. ir jau galime valgyti, dėti į salotas ar Sushi.
Kitų receptų žvilgterėkite www.šiaurėshaiku.lt/receptai/ 
Visą asortimentą rasite ir užsisakyti galite naudodami Šiaurės haiku užsakymo formą. Jei kyla klausimų skambinkite tel.865947496.
Naujienos pasiesks asmeniškai, užsiprenumeravus naujienlaiškį Šiaurės haiku

Žuvis užšaldyta iki -22-25 Co iki užsakovo vežama supakuota 5-sluoksnėje kartono dėžėje ir termoizoliaciniame konteineryje. Tagi, dar ir po to, kambario temperatūroje neatšilus išbus porą valandų. Žuvis sužvejota profesionalių Norvegijos žvejų šiaurės rytų Atlante. Žuvis dorojama, pakuojama ir šaldoma tiesiog laive, tai garantuoja kokybę.

Užsakymo kiekis:
Mažiausias bendras pristatomų žuvų kiekis – 3kg.Vilnius, Kaunas - 5kg (nuotolis :()
Pristatymas:
Vilniuje užsakymą pristatysiu tiesiai į namus ar darbo vietą per 2-3 darbo dienas, 
Atsiskaitymas:
Atsiskaityti galima grynais arba kortele pristatymo metu.

Artūras

Užsisakyti žuvies

ŽUVIES FILĖ ir KREVETĖS

Krevetės lukštentos, virtos, šaldytos 15,70 €/kg fasuotos po 1 kg
Atlanto menkė. Filė be odos (dydis: 400-800g/file) 13,80 Eur/kg
Heko
 Filė be odos (dydis: 400-900g /file) 11,00 Eur/kg 
Ledjūrio menkė-SAIDA Filė be odos (dydis: 250-400g/file) 9,80 Eur/kg
Juodataškė menkė
. Filė su oda (dydis: 400-900g/file) 11,40 Eur/kg 
Atlanto silkė. Filė su oda be pagrindinių kaulų (dydis~170gr/vnt) 6,50 Eur/kg fasuota po 1kg
Visų žuvų filė patogu užsakinėti kilogramais, filė nelaužomos, kiekvienos rūšies min.kiekis1kg  

ŽUVYS SU ODA IR KAULU

Baltasis Otas (neriebus). Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:2-6kg/vnt) 14,00 Eur/kg geriausiai užsakinėti nurodant kg
Grenlandijos Otas (riebus). Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:1-2kg/vnt) 12,30 Eur/kg geriausiai užsakinėti vienetais
Hekas. Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:1,5kg /vnt) 7,40 Eur/kg 
geriausiai užsakinėti vienetais
Skumbrė. Nedorota (dydis 400-600g/vnt) 6,30 Eur/kg  užsakinėti vienetais (min.2 vnt)
Jūros ešerys. Su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:0,3-0,5kg/vnt) 8,20 Eur/kg užsakinėti nurodant vienetus
Silkė.  Nedorota, su oda ir kaulu, be galvos, be vidurių (dydis:0,3kg/vnt) 4,20 Eur/kg užsakinėti nurodant vienetus 

ŽUVŲ PJAUSTINIAI

Žuvis su oda ir kaulu supjaustyta į 2-3cm storio ripkas.
Jūrų lydeka – Hekas. pjaustiniai su oda ir kaulu  (dydis: 100-200 g/vnt) 7,70 Eur/kg min.kiekis1kg
Vilkžuvės pjaustiniai su oda ir kaulu  (dydis: 100-200 g/vnt) 6,90 Eur/kg min.kiekis1kg

RAGAUTOJO RINKINIAI:

Ragautojo rinkinys Mini. Visų turimų žuvų po ~0,5kg (otas min. 1kg, silkė 1kg). Kaina pagal susidariusi faktinį svorį, apytikriai 40-60 €

Ragautojo rinkinys Maxi.  Visų turimų žuvų po ~1kg (otas min. 1kg, silkė 1kg). Kaina pagal susidariusi faktinį svorį, apytikriai 80-90 €

Užsisakyti žuvies

Atsisakyti naujienlaiškio    Atnaujinti prenumeratos parinktis

Kaip užsakyti žuvies? 
Naudodamiesi užsakymo forma Šiaurės haiku
Rašydami:  noriuzuvies@siaureshaiku.lt
Skambindami: +370 659 47496


Kontaktai

Tel. +370 659 47496

El.p. arturas@siaureshaiku.lt

 

Užsakymas

Minimalus užsakymo kiekis 3kg Vilniuje, Kaune 5kg

Apmokėjimas pristatymo metu

 

Pristatymas

Nemokamas pristatymas Vilniuje, Kaune

Darbo dienomis nuo 9:00 iki 21:00