Šiaurės Haiku

Šaldytos žuvies pristatymas į namus Vilniuje

Hekas balto vyno padaže su šparaginėm pupelėm ar smidrais ir žaliais žirneliais (4 asmenims)

Hekas balto vyno padaže su šparaginėm pupelėm ar smidrais ir žaliais žirneliais
(4 asmenims)


Heko mėsos konsistencija tanki ir todėl jį ruošiant su padažiais pagaminame labai skanius patiekalus.

Patiekalui reikės

  • 800 g heko filė

  • 200 ml balto sauso stalo vyno (kuo paprastesnio t.y. nerūšinio)

  • 200 ml daržovių sultinio

  • 300-400g jaunų šparaginių pupelių anksčių arba smidrų

  • 300-400 g šaldytų žaliųjų žirnelių 

  • 1 svogūno

  • 1 valgomo šaukšto miltų

  • poros v. šaukštų sviesto

  • druskos, pipirų

Atšildytą heko filė nusausinkite, pabastykite druska ir pipirais. Leiskite druskai susigerti, tada supjaustykite į 4-5 cm gabaliukus ir apkepkite keptuvėje su sviestu.

Kitoje keptuvėje, svieste pakepinkite supjaustytą svogūną, įdėkite šaukštą miltų ir išmaišykite, pamažu supilkite vyną. Kai padažas sutirštėja, supilkite daržovių sultinį.

Į gautą padažą sudėkite apkeptą heką. Šparagines pupeles ar smidrus apvirkite, žaliuosius žirnelius atitirpinkite ir viską sudėkite ant heko su padažu.

Viską pakaitinkite 10-15min uždengtoje keptuvėje.

Skanaus! 

20190410_194240.jpg

Kontaktai

Tel. +370 659 47496

El.p. arturas@siaureshaiku.lt

 

Užsakymas

Minimalus užsakymo kiekis 3kg Vilniuje, Kaune 5kg

Apmokėjimas pristatymo metu

 

Pristatymas

Nemokamas pristatymas Vilniuje, Kaune

Darbo dienomis nuo 9:00 iki 21:00